ÚVER PRE MODRÚ PLANÉTU OD TATRA BANKY:

Financovanie ekologických produktov v domácnosti s ECO Technologies, s.r.o.

V dnešnej dobe sa stále viac ľudí zaujíma o ekologické riešenia pre svoje domácnosti. Obnoviteľné zdroje energie nie sú len trendom, ale aj nevyhnutným krokom smerom k udržateľnej budúcnosti. Tatrabanka prichádza s jedinečnou možnosťou, ako podporiť domácnosti v ich ekologických snahách prostredníctvom „Úveru pre modrú planétu“, v spolupráci so spoločnosťou ECO Technologies, s.r.o.

Prečo zvoliť Úver pre modrú planétu?

Tento úver je navrhnutý špeciálne pre tých, ktorí chcú investovať do ekologických zariadení, ako sú fotovoltaické panely či tepelné čerpadlá, poskytnuté spoločnosťou ECO Technologies, s.r.o. Inštalácia takýchto systémov môže výrazne znížiť energetickú náročnosť domácnosti a zároveň prispieť k ochrane životného prostredia.

Detaily financovania:

1. Výška úveru: Klienti môžu požiadať o úver vo výške od 500 EUR do 30 000 EUR. Táto čiastka umožňuje pokrytie nákladov na inštaláciu rôznych ekologických zariadení, vrátane fotovoltaických panelov a tepelných čerpadiel od ECO Technologies, s.r.o.

2. Doba splácania: Úver je možné splácať v rozmedzí od 12 do 96 mesiacov, čo poskytuje zákazníkom flexibilitu pri plánovaní ich finančných záväzkov.

3. Úroková sadzba: Pevná úroková sadzba začína od 6,49 % ročne. Klienti môžu profitovať aj zo zníženej úrokovej sadzby, ak preukážu, že úver bol použitý na financovanie ekologických produktov.

4. Poplatky: Poplatok za úver je 2 % z výšky poskytnutého úveru, maximálne však 300 EUR. Pri splnení podmienok môže byť poplatok vrátený.

5. Zvýhodnené podmienky: Pri použití úveru na financovanie udržateľných projektov, ako je kúpa tepelného čerpadla alebo fotovoltaiky od ECO Technologies, s.r.o., môžu klienti získať späť 100 % zaplateného poplatku za úver a zníženie úrokovej sadzby na 5,99 % p. a.

6. Komplexná administrácia: ECO Technologies, s.r.o. zabezpečí celú administratívu spojenú s inštaláciou a prevádzkou vašich ekologických zariadení, čo vám umožní bezstarostne prejsť na zelenú energiu.

Ako získať úver?

1. Podanie žiadosti: Záujemcovia môžu podať žiadosť online alebo osobne na pobočke Tatrabanky. Je potrebné predložiť doklad totožnosti a potvrdenie o pravidelnom príjme.

2. Dokumentácia: Po schválení úveru je potrebné do 6 mesiacov predložiť dokumenty preukazujúce kúpu ekologického produktu, ako je faktúra a doklad o zaplatení.

3. Schválenie a čerpanie úveru: Proces schválenia je rýchly a jednoduchý. Úver môže byť čerpaný jednorazovo alebo postupne podľa potreby.

 

Investícia do ekologických riešení je investíciou do budúcnosti. Úver pre modrú planétu od Tatrabanky, v spolupráci s ECO Technologies, s.r.o., je skvelým spôsobom, ako začať s premenou vašej domácnosti na udržateľnejšiu, efektívnejšiu a ekologickejšiu. Nechajte svoju domácnosť žiť v súlade s prírodou a prispievajte k ochrane životného prostredia inteligentnými riešeniami.