Vitovolt 300 M405

Na inštaláciu na strechy rodinných domov a bytových domov, ako aj na komerčné a priemyselné priestory. Výkon do 405 Wp

Katalógové číslo: 7959736

Skladová dostupnosť

U nás: 5ks
Externý sklad: Na dopyt

103,00  s DPH

  • Vyzdvihnutie v showroome

Zadarmo

  • Doručenie kuriérom

2-3 dni

10€

Môžete zaplatiť:

Dokumenty na stiahnutie

Inštalačný návod

Iné

Popis špecifikácie

Fotovoltické moduly Vitovolt 300 sa vyznačujú  vysokým výkonom a nekompromisnou kvalitou, ako aj množstvom garancií na výrobky a výkony spoločnosti Viessmann. Okrem toho sa všetky moduly dodávajú vždy len s kladnou výkonovou toleranciou. To znamená  vyšší výkon o 0 až 5 Wp.

S rozširovaním systémov obnoviteľných zdrojov energie rastie ochota vyrábať si elektrickú energiu svojpomocne. Výkonné fotovoltické systémy teraz ponúkajú možnosť využívať bezplatnú slnečnú energiu výhodným spôsobom. Inštaláciou fotovoltických modulov používatelia preukazujú svoj zodpovedný prístup k životnému prostrediu a aktívne prispievajú k ochrane klímy znižovaním emisií CO2.

Vzhľadom na neustále rastúce náklady na energiu pomáha fotovoltický systém používateľom šetriť peniaze a znižuje ich závislosť od energetických spoločností. Vyrobená energia sa môže využívať na vlastnú   spotrebu, dočasne skladovať alebo exportovať do verejnej siete. Vďaka  štátnej dotácií alebo úsporám dosiahnutým vlastnou spotrebou sa investícia vráti v krátkom čase.

Moduly Vitovolt 300 sa vyznačujú svojím dizajnom a rozmermi. Niektoré moduly majú čierny eloxovaný rám, veľmi tmavé monokryštalické články a čiernu fóliu Tedlar. Výsledkom je jedinečný dizajn pre atraktívnu solárnu architektúru a maximálny výkon pre optimálny výnos.

Komplexný proces zabezpečenia kvality zaručuje, že vysoké nároky kladené na fotovoltické moduly série Vitovolt 300 sú vždy splnené.  Na základe rozsiahlej odbornej a technickej kvalifikácie dodávateľov sú všetky fázy výroby modulov Vitovolt 300 monitorované. Každý produkt sa monitoruje priamo na mieste a schvaľuje sa len vtedy, ak sú splnené rozsiahle kritériá spoločnosti Viessmann. Kontrola prijatého tovaru v sklade zaručuje, že kvalita fotovoltických modulov Vitovolt 300 sa zachová aj počas prepravy.

Oblasť použitia: Obytné budovy, komerčné podniky, priemysel, priestory miestnych úradov | novostavby a rekonštrukcie

Bezpečná investícia vďaka predĺženej 15-ročnej záruke na výrobok a až 25-ročnej garancii na výkon od spoločnosti Viessmann

 

Vlastnosti

Výrobca

Značka

Záruka

Záruka

Rozmery a hmotnosť

Rozmery (DxŠxV)

Hmotnosť (kg)

Ostatné parametre

Účinnosť (%)

Typ článku

Typ

Záruka

Výkon

Napätie na prázdno

MPP-napätie

Užívateľske recenzie produktu